Soffliggandes

Som sakt Lisa sa åt mig!
-nu är det du som går och lägger dig i soffan och kollar på tv
Så ja därför det intr blivit något bloggande.
Jag har nämligen lite svårt att stå på mina ben överhuvudtaget så varför inte liksom halka omkull och slå svanskotan så jag har fått en spricka i den, så blir inget ridande eller körande för mig inte..
Lyckes väll med allt som ingen annan kan;P
Men hoppas bara att jah snart är på benen och kommer vara bra till tävlingssesongerna är igång igen :)
Så därför jag inte bloggat, men hoppas att alla har haft ett toppen år och att ni får ett fortsatt toppen år!
GOTT NYTT ÅR!!

Gott nytt år!

Vi från vildatravgalningar önskar alla läsare ett gott nytt år!



Hoppas ni fortsätter läsa bloggen nästa år också och att ni får ett riktigt super år!

Kram Stina&Lisa

Hästarna körda

Har kört två av hästarna idag, eftersom ni inte vet något om dom så kommer det att komma upp presentationer om dom senare idag eller imorgon, mest troligt imorgon. Började köra Zapt med Mamma och Quita, var jätte längesedan jag körde han men han kändes hur fin som helst, har nog aldrig känt han så fin!



Sen körde jag en sväng med Reidar, han har någon sorts skor som det inte går atty skruva i riktiga broddar i, har glömt vad dom heter, så åt han var det lite halt idag. Men i dom lugna farterna han sprang i kändes han också jätte bra!





Ännu en presentation

Ja, vi är ju faktiskt två personer som ligger bakom den här bloggen. Så nu är det väl min tur att berätta lite om mig själv.

Jag heter Lisa och är född 96, bor i en håla som är ännu mindre än stället Stina bor på, Lindefallet, tre mil söder om Hudiksvall.

Jag bor också på en gård med massor av djur, kossor, hästar, katter. När jag inte är i skolan så är jag i stallet, och det är verkligen det jag lever för! Och det kommer ni märka här på bloggen också, att det är väldigt mycket häst. Jag tävlar ponnytrav och nästa år(imorgon) får jag tävla med stora hästar också när jag är klar med licensen.

Tror att det räcker så, undrar ni något så är det bara att fråga!


börjar om helt från första början, så då får ni lite kort om mig!



Berättar lite om mig själv. Som ni antagligen har sett i överskriften så heter jag Stina Bäcklund, jag bor med min familj eller just nu mamma och pappa och sedan alla djur...

Jag bor i en liten skithåla som heter Iggesund helt bakom arslet på fan men någon ska ju bo där med, vi har på gården 12 hästar tror jag nu och hundar, katten och pappa har lite kossor. Och jag brinner verkligen för hästar och håller även på med hundar men mest så är det hästarna;)
vi åker verkligen land och rike med hästarna och det är verkligen det nästan hela familjen satsar på!

På fritiden så spelar jag lite fotboll eller nu spelar jag inte men ska väll försöka börja igen, och är med mina vänner och självklart tränar och åker på tävlingar men det gör jag ju även på veckorna, och skolan hinner jag ändå med!
jag är född 1998 och är en liten jävel inombords som gärna står med i slutstriden på tävlingar både jag och familjen har en egen vinnarskalle och ger inte upp i första sekund utan kämpar ända in i slutet!

Jag mår som bäst när jah är med hästarna och dom gör liksom mina dagar så roande, och dom står alltid och väntar på att få komma ut när jag kommer hem! ;)
jag håller på med lite ponnytrav men även Islandshästar och nu kanske ni tänker att vadå rida på en skogsmulle men så är det inte för oss som satsar på dessa underbara djur, vi kan komma riktigt långt med våra små, men det finns självklart isisar som är skogsmullar men det är inte våra utan dom är tävlingsstjärnor! ;)

Jag har även en syster som heter Sofia Bäcklund och en bror som heter Niclas Bäcklund.

Ni får väll fråga om det var nått ni undra över eller så!


RSS 2.0